Vier de zomer: quality time met je liefje

Snak jij na maanden van fysieke afstand en lockdowns ook zo naar vrijheid? Ga er deze zomer lekker op uit. Wij zetten de leukste zomeruitjes voor je op een rij. Deze keer 5 uitjes om met je partner te doen.

Roadtrippen in een oldtimer

Een roadtrip door eigen land, waarom niet? De ANWB stippelde een aantal mooie toeristische autoroutes uit. Neem de tijd om onderweg te stoppen en trakteer jezelf op een bijzondere overnachting. In een (gehuurde) oldtimer of cabriolet maak je het helemaal memorabel.

De Stadswandeling

Ga op culinaire ontdekkingstocht in een stad naar keuze. De Stadswandeling organiseert originele stadswandelingen waarbij je langs vier tot vijf horecazaken wandelt en onderweg verrassende opdrachten uitvoert.

Gluren naar de muren

Kale en lege muren vind je in Heerlen bijna niet. Deze voormalige mijnwekersstad mag zich dan ook dé streetart-hoofdstad van Nederland noemen. Je vindt er meer dan 100 verschillende murals en graffitikunstwerken. Met de app Street Art Cities mis je er geen een.

Salsa es la vida

Salsa is één van de meest sensuele dansen. Geef je op voor een (beginners)cursus salsa en je weet zeker dat de vonk snel weer overslaat. Voel de beat: en zo niet, dan kun je lekker lachen met z’n tweeën. Kijk online voor een dansschool bij jou in de buurt.

Scootertocht met picknick

Beleef Nederland op z’n Italiaans: huur een klassieke Vespa met een goedgevulde picknickmand en rijden maar. In heel Nederland bieden organisaties uitgestippelde scootertochten aan. Geniet van elkaar, de hapjes en de natuur. In Nederland worden op vele plaatsen scootertochten aangeboden. Zoek online op scootertocht met picknick en vind een tocht naar keuze.

Ga je liever met je kinderen op stap? Ook voor jou hebben we leuke uitjes geselecteerd. Liever met vrienden eropuit? Kijk dan hier.