Wie verdient een mand met cadeautjes?

Stille helden, je kent ze vast wel. De vechters en grenzeloze positievelingen, die hun hoofd niet laten hangen in tijden van ziekte en verdriet. Of mensen die zich juist altijd inspannen voor anderen, onverwoestbare en onmisbare mantelzorgers. Ken jij zo’n iemand? Geef hem of haar dan op voor de MediReva giftbox! Lees snel verder hoe je dit kunt doen.

Sommige mensen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Omdat ze al jarenlang zonder mopperen maar mét hart en ziel de zorg op zich nemen voor hun zorgbehoevende ouder, zus of buurman. Neem nu Gabie (46). Met veel zorg en aandacht verzorgt zij al jarenlang haar moeder Greet, die Alzheimer en artrose heeft en in een rolstoel zit. Douchen, aankleden, stoma verzorgen; niks is te gek, dag én nacht staat Gabie voor Greet klaar. Iets waar schoonzus Sissel (52) veel respect voor heeft. “En dat alles zonder te klagen en met veel liefde!” Hoogste tijd voor een hart onder de riem – aan de hand van een grote mand vol leuke cadeautjes.

Als bedankje voor mantelzorg

Ook Lies Broers (64) is zo’n mantelzorger voor wie niks te veel lijkt. Geruime tijd ondersteunde zij haar dochter Nicole Pagie-Broers (33) in haar strijd tegen baarmoederhalskanker. “Mijn moeder is er al die tijd voor mij geweest”, vertelt Nicole. “Ze deed niet alleen praktische dingen zoals wassen, koken en voor mijn kinderen zorgen. Ze gaf me ook emotionele steun. Altijd als ik wakker werd na een operatie, zat zij aan mijn bed. Ze ging mee naar elke ziekenhuisafspraak. Ze was er altijd. Hier ben ik haar nog altijd dankbaar voor”, aldus Nicole. “De MediReva giftbox is een mooie manier om mijn moeder te bedanken voor alles!”

Cadeautjes om op vrolijken

Of misschien ken je iemand die door een zware tijd heen gaat en wel een kleine attentie kan gebruiken. Iemand die ziek is of een chronische aandoening heeft, maar zich daardoor niet uit het veld laat slaan. Bijvoorbeeld Hendy, die als gevolg van eierstokkanker en verschillende operaties een ileostoma kreeg. Ondanks alles blijft ze genieten en doorzetten. Dat verdient een mand vol cadeautjes, vond haar zus Sandra.  En wat te denken van Mea (58), die de grote steun en toeverlaat is van haar vader Jan (87). Door omstandigheden heeft ook Mea een pittige tijd. Hoogste tijd om haar op te vrolijken met de MediReva giftbox!

Ken jij ook iemand die een extraatje verdient? Geef hem of haar op voor de MediReva giftbox door een mailtje te sturen naar vertel@medireva.nl.